Kdo se stane dalším EY Podnikatelem roku 2014 Zlínského kraje?

Společnost EY pod záštitou Stanislava Mišáka, hejtmana Zlínského kraje, vyhlášuje další ročník soutěže o titul EY Podnikatel roku Zlínského kraje. Loňským vítězem se ve Zlínském kraji stali František a Robert Kudelovi, majitelé Chropyňské strojírny a.s., kteří na slavnostním galavečeru EY Podnikatel roku převzali další prestižní ocenění a trofej EY Technologického podnikatele roku 2013.

„Je velmi potřebné všímat si prostřednictvím této soutěže a všech podobně zaměřených aktivit úspěšných a kvalitních podnikatelů, aby se veřejnost mohla seznámit s konkrétními lidmi, kteří díky své píli, odvaze a vytrvalosti dokázali vybudovat prosperující firmy a můžou být příkladem i pro druhé. Poctivé podnikání je oblast, kterou je nutné všemožně podporovat, propagovat a hlavně vytvářet pro ni dobré podmínky, protože jedině tak mohou vznikat nové ekonomické hodnoty a také nové pracovní příležitosti,“ říká Stanislav Mišák, hejtman Zlínského kraje.

„Jsem strašně rád za ocenění, která jsme dostali a to EY Podnikatel roku Zlínského kraje a EY Technologický podnikatel. Tato ocenění nám přinesla to, co jsem od nich očekával, tedy zviditelnění Chropyňské v rámci našeho regionu a hrdost našich zaměstnanců na to, že jsou technologickou špičkou v České republice. Navíc díky za pozvání na Žofín bylo úžasné potkat se s ostatními podnikateli, kteří sice podnikají v jiných oborech než je náš, ale žijí stejnými radostmi a starostmi jako jsou naše. Je fajn vidět jak se snaží něco budovat, jak ale na druhou stranu berou život s pokorou – o tom se člověk v novinách ale nic nedočte. Zajímavější je černá kronika..,“ říká Robert Kudela, generální ředitel společnosti Chropyňská strojírna, a.s. a držitel titulů EY Podnikatel roku 2013 Zlínského kraje a EY Technologický podnikatel roku 2013.

Jméno držitele titulu EY Podnikatel roku 2014 Zlínského kraje bude známo v únoru 2015. Výsledky národního finále a jméno vítěze soutěže EY Podnikatel roku 2014 České republiky budou vyhlášeny 3. března 2015.

_______________________________________________________________________________________

Složení poroty soutěže EY Podnikatel roku 2014

Jiří Hlavatý, předseda poroty, JUTA, EY Podnikatel roku 2013